Jump to content

Welcome to Royal-Games România
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Copyright © 2018 Royal-Games | REGULAMENT


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
ConsequentGFX

ConsequentGFX

    <b><span name="Rainbow">Untouchable.</s

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 posts
  • Gender:
    Male
Regulament General - WWW.ROYAL-GAMES.RO.
 
1. Inregistrarea si administrarea contului :
 
# Fiecare membru poate folosi un singur cont pe forum . Cine este prins ca foloseste mai multe conturi pe un IP va fii sanctionat conform regulamentului (ban permanent).
 
2. Username / profil / avatar / semnatura :
 
Este interzis sa folosesti un nickname asemanator cu unul deja existent cu cel al persoanelor de pe forum sau persoane care fac parte din echipa administrativa a forumului (ban permanent).
Este strict interzisa folosirea de obscenitati in mesaje , in username , sau oriunde altundeva pe forum (ban permanent).
Avatarul / Semnatura nu trebuie sa contina poze pornografice , cu tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni sau animale (ban permanent).
Semnatura nu reprezinta o galerie de poze sau videoclipuri . Aveti voie sa puneti la semnatura o SINGURA poza/imagine si este strict interzis atasarea clipurilor video in semnatura (warn 3p/ban 7 zile).
 
3. Deschiderea topicurilor si postarea lor :
 
Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un topic nou (warn 3p/ban 7 zile).
Inainte de a incepe o discutie noua , verifica daca nu exista o discutie pe acea tema folosind functia SEARCH (warn 1p/ban 24h).
Titlul si descrierea mesajului trebuie sa fie cat mai EXPLICITE si nu la modul general . Topicurile cu titluri incorecte vor fi inchise de catre moderatori (warn 1p/ban 24h).
Daca iti spui parerea intr-o discutie deja existenta , asigura-te ca mesajul tau este la subiect si nu faci "OFF-TOPIC(warn 1p/ban 24h).
Off-topicul, spam-ul si post-huntul este strict interzis . Pastrati discutia dintr-un topic la subiectul principal si postati in aceasta doar daca intr-adevar este nevoie (warn 3p/ban 7 zile).
Evitati postarea a doua mesaje unul dupa altul . In cazul in care ati omis ceva in postul anterior, folositi butonul EDIT.Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore (warn 1p/ban 24h).
Nu se accepta postarea mesajelor colorate , bold italic , underline (warn 1p/ban 24h).
Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar , obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia , sexul , etc . Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere (ban permanent).
Nu se accepta posturi alcatuite exclusiv din smiley-ur i, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor , folositi culorile / bold / italic doar cand vreti sa scoateti ceva in evidenta si atunci cand vreti sa scoateti ceva in evidenta aveti voie sa folositi DOAR o singura culoare in acest scop si in niciun caz nu aveti voie sa scrieti TOT mesajul cu acea culoare doar pentru ca , considerati ca totul este important (warn 3p/ban 7 zile).
Nu se accepta posturi de genul : “gj” “foarte frumos” “imi place” etc. , fiecare post trebuie argumentat (warn 1p/ban 24h).
Este interzisa postarea de informatii , fisiere etc. care incalca drepturile de autor . In cazul in care copiati un text , introduceti si sursa (warn 1p/ban 24h).
Orice membru are dreptul de a contesta decizia unui moderator daca il afecteaza in mod direct .
 
4.Sectiunile serverelor :
 
Nu se accepta deschiderea topicurilor cu jocuri forumiste , link-uri youtube , etc. (Tot ce exista deja la Discutii tematice & socializare)
In cazul topicurilor Free Chat / Discutii libere , daca nu se respecta regulamentul principal , topicurile vor fi inchise de catre staff-ul forumului , fara dreptul de redeschidere.
 
5.Shoutbox / chat :
 
Nu aveti voie sa faceti reclama la alte site-uri (ban permanent).
Nu aveti voie sa va promovati serverele prin intermediul chatului (ban permanent).
Rezumati-va mesajele la maxim 4 randuri consecutive.(ban 24h).
Orice problema legata de un anumit server / proiect va fi dezbatuta doar in categoria de forum respectiva , nu pe chat.
In chat , nu este voie postarea imaginilor si videoclipurilor de orice fel , decat cu link.
Este interzisa folosirea BBcode-uri de orice fel (culori , imagini , spoiler , videoclipuri etc.)
 
6.Warn-uri si banarea contului :
 
 
 
1 warn = 1 punct
 
La 3 puncte warn , veti avea interdictia de a posta pentru 24 de ore
La 6 puncte warn , veti avea interdictia de a posta pentru 48 de ore.
La 9 puncte warn , veti avea contul suspendat pentru 7 zile.
La 10 puncte warn , veti avea contul suspentat pe o perioada nedeterminata.
 
Copyright © by Consequent for www.royal-games.ro/forum
 
*Conducerea isi rezerva dreptul de a actualiza oricand acest regulament.
*Cine incalca acest regulament va fii sanctionat conform acestuia , fara scuze.
*Nerecunoasterea acestui regulament nu este o scuza.
*In orice situatie neprevazuta in acest regulament , conducerea are ultimul cuvant.
*Comunitatea ROYAL-GAMES va ureaza bun venit si sedere placuta.

76561198123635222.png
 
social-facebook-box-blue-icon.png Active-_Instagram-3-icon.png Adobe-_Photoshop-icon.png Gmail-icon.png IPB-icon.png steam-icon.png
 
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users