Jump to content
Royal-Games

RaFy1995

C.E.O & Development
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by RaFy1995

 1. Toți adminii sunt rugați să voteze serverul RESPAWN în fiecare zi pe site-urile prezentate mai jos ! FREAKZ.RO : CLICK CSSERVERS.RO : CLICK Vă mulțumim!
 2. RaFy1995

  Votat! https://teamspeak-servers.org/server/12697/vote/
 3. In acest topic se pot lauda Playerii nostrii cu Scorurile lor de pe Serverul nostru!
 4. RaFy1995

  Salut, esti curat in WG, ai doar 2 alliasuri! Ai primit UNBAN!
 5. Wtf!? Asteapta pareri cat mai sincere!
 6. Salutare, cu ocazia implinirii a serverului nostru de 3 ani de Exista! Staff-ul RESPAWN va multumeste tuturor celor care ne-au fost alaturi la bine si la greu si ati avut incredere in noi incontinuare, in acelasi timp vreau sa vad cat mai multe zile, suntem un Server minunat cu Staff matur,serios si impreuna putem merge in Viitor! Chiar daca sa ajuns acolo ca majoritatea oameniilor sa isi bata joc de munca noastra sau de serverul nostru noi am stat aici si am reusit sa salvam tot si sa luptam incontinuare! Serverul merita mai mult decat atat! Cu stima si Respect Staff-ul RESPAWN!
 7. RaFy1995

  Votat!
 8. RaFy1995

  Salut, nu indeplinesti conditiile necesare pt a primii Admin pe sv Nostru! Respins!
 9. RaFy1995

  Sedinta a luat sfarsit! Va multumim tuturor celor care au participat! Wtf!? - Absent vyrutz - Prezent Fuck OFF - Absent @n@cond@ - Prezent Illusive - Prezent Sergentu - Absent Game.Seth - Prezent Auslander - Absent so crezi !! - Absent PlaYBoY @ WCS - Prezent $*Rafy-Austriacu*$ - Prezent
 10. Salutare ! Vreau sa anunt tot Staff-ul RESPAWN ca urmatoarea Sedinta care va avea loc Vineri pe data de 12.04.2019 la ora 21:00 pe serverul comunitatii de TeamSpeak3 - TS.ROYAL-GAMES.RO Pe canalul nostru: RESPAWN.ROYAL-GAMES.RO / STAFF ONLY Pentru confirmarea participarii la sedinta lasati un reply în acest topic cu " PREZENT " ! Prezenta adminilor este obligatorie !!! Daca nu poti ajunge / participa , te rugam sa mentionezi de ce nu ! Evidentiez faptul ca aveti dreptul sa întârziati doar 10 minute !!! Rog pe cei care au timp si o sa fie on sa lase post reply cu Prezent ! 
 11. RaFy1995

  Multa bafta si mersi ca ne-ai anuntat! Te asteptam inapoi!
 12. RaFy1995

  Votat! https://teamspeak-servers.org/server/12697/vote/
 13. RaFy1995

  Bine ai venit pe Royal!
×