Sari la conținut
Royal-Games

cYberEleMenT

Members
 • Număr conținut

  36
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre cYberEleMenT

 • Rang
  Moderator Discuții tematice & socializare

Vizitatori Recenți Profil

65 citiri profil
 1. cYberEleMenT

  Votat
 2. cYberEleMenT

  Votat
 3. cYberEleMenT

  100% Cat la % iubesti cs ?
 4. cYberEleMenT

  Votat
 5. cYberEleMenT

  CONTRA ! Regulament necitit Bafta.
 6. cYberEleMenT

  Mulți dintre voi folosiți cel mai popular editor de fișiere text din lume, și anume Microsoft Office. Utilizarea sa a devenit tot mai simplă de-a lungul anilor, fiind introduse din ce în ce mai mutle funcții care să ajute utilizatorul. Chiar și așa, securitatea unui astfel de fișier nu este prea mare. Aici intervine conversia în format PDF. Înainte de a trimite un fișier Word unei alte persoane se recomandă să-l transformi în PDF. Desigur, acest lucru nu este obligatoriu și destinat tuturor, ci doar celor care nu-și doresc ca cel la care ajunge respectivul fișier să-l modifice. Prima metodă prin care poți schimba formatul unui fișier Word în unul PDF este salvarea acestuia în formatul respectiv. Acest lucru le este posibil doar celor ce dețin ultima versiune de Microsoft Office, respectiv Word. Dacă ai această versiune, atunci tot ce trebuie să faci este să intrii în meniul File la secțiunea Save as. După ce dai click pe Save as îți va apărea o nouă fereastră. Aici, la Files of type este selectat Word Document, iar tu va trebui să-l modifici în PDF. A doua metodă este mult mai accesibilă, deoarece nu contează ce versiune de Office folosești. Această metodă poate fi folosită și de cei care nu au Office-ul instalat, însă își doresc să facă conversia unui fișier Word în unul PDF. Pentru asta ai nevoie de un cont Google. Primul pas este să intrii în browser, iar în bara destinată adreselor web să scrii drive.google.com. Acum trebuie să tragi fișierul peste fereastra browser-ului, acesta urmând să fie încărcat. După ce încărcarea s-a terminat poți descărca fișierul în format PDF. Ultima și cea mai simplă metodă este conversia online. Pentru asta trebuie să accesezi freepdfconvert.com, încarci fișierul Word, iar în câteva secunde se va face conversia la PDF. Acest site poate fi folosit și pentru alte conversii, precum PDF – Word, PDF – Excel, PDF – Powerpoint, etc.
 7.  O veste neasteptata din partea Microsoft. Se pare ca browserul lor Edge nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, iar Internet Explorer nici nu mai are rost sa fie mentionat. Conform unor surse sigure, Microsoft renunta la cele doua browsere pentru a construi unul nou bazat pe tehnologia Chromium de la Google. Exact, Microsoft o sa aiba un browser nou contruit de la zero, complet diferit de Edge si IE, care va avea la baza motorul Chromium in loc de EdgeHTML. Asta este o veste buna pentru toata lumea. Noul browser va veni probabil anul viitor cu un update de Windows. Teoretic va suporta extensiile disponibile acum pe Chrome, deci poti face trecerea foarte usor. Edge este oricum un browser bun, insa nu suficient incat sa atraga utilizatorii de Chrome sau Mozilla. Voi ce parere aveti? Credeti ca Microsoft o sa reuseasca?
 8. Rămas fără un OS propriu pentru telefoane mobile, Microsoft a ales o strategie poate mai profitabilă, de a extinde cât mai mule dintre serviciile proprii către platformele mobile deja consacrate şi asigura o comunicare cât mai bună a acestor dispozitive cu platforma Windows 10 pentru PC. Nu este ceva nou, Apple asigurând de mult timp sincronizarea şi transferuri automate de date între dispozitivele iOS şi PC-urile bazate pe Mac OS. Dar în cazul Microsoft vorbim despre compatibilitate cu ambele platforme mobile, Android şi iOS, mărind substanţial baza de utilizatori care ar putea să prefere Windows 10 pentru interacţiunea cu telefonul mobil. Astfel, începând cu build-ul 1803, Windows 10 va permite sincronizarea automată a pozelor obţinute pe telefonul şi chiar trimiterea de mesaje SMS din faţa PC-ului. Funcţionalitatea aflată deocamdată la un stadiu limitat va permite în cele din urmă dictarea mesajelor SMS din faţa PC-ului, folosind tehnologii de recunoaştere vocală, cât şi scrierea de mână folosind Windows Ink. sursa: go4it.ro
 9. cYberEleMenT

  Votat
 10. cYberEleMenT

  PRO ! Bafta ! Doar sa faci prezenta pe ts si tot va fi ok !
 11. cYberEleMenT

  Nick actula : cYberEleMenT Nick nou dorit : *MoshuL* Gradul detinut : Administrator
 12. cYberEleMenT

  Buna seara Prezent la sedinta ''cYberEleMenT'' !!
 13. cYberEleMenT

  Votat
 14. cYberEleMenT

  24
 15. cYberEleMenT

  Welcome !
×