Xx-bomboNel-xX 24 Postat Februarie 3 1. Daca nu cunoasteti o persoana din staff sau nu vreti sa va dati cu parerea despre ea, o stergeti din lista, nu lasati mesaje gen 'Nu-l cunosc'; 'Nu stiu cine e' 2. Nu aveti voie sa luati acest topic in ras/sa postati la caterinca, exprimati-va parerea intr-un mod decent fara glume de prost gust sau atacuri la persoana. Nerespectarea acestor reguli duce la warn sau chiar la ban, depinde de caz. Fondatori - RaFy1995 - LauReNNTziu - kajol - -=NemeSyS=- Administratori - - Super-Moderatori - Andrei - - Moderatori - XXXTENTACION GFX Designeri 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
dll @ furien 3 Postat Februarie 3 (editat) Fondatori - RaFy1995 Prietenos - Xx-bomboNel-xX Mafiotu' - NemeSyS De treaba Administratori - BRS. Fretele meu - - Super-Moderatori - - - Moderatori GFX Designeri - Alexandru Slabu la cs Editat Februarie 3 de dll @ furien 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
99 /C/. 20 Postat Februarie 3 Fondatori - RaFy1995 -> Dumnezeul Cs-ului 1.6:))))) - Xx-bomboNel-xX -> Un dulce :))),baiat de treaba - LauReNNTziu -> Om bun - kajol -> Ala care a desfiintat cs-ul:))):*:*:* - NemeSyS -> Bajet 10+ 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
cYberEleMenT 6 Postat Februarie 7 (editat) Fondatori - RaFy1995 - - - Xx-bomboNel-xX -- - LauReNNTziu --- - kajol -- - NemeSyS -- Baiat de treaba , nu am impresii rele despre el Administratori - - - Super-Moderatori - - - Moderatori - Andrei - Nu te cunosc. GFX Designeri - Alexandru - Te cunosc de pe alte comunitati cu GFX , iti urez succes si tine-o tot asa lucrezi foarte bine Editat Februarie 7 de LauReNNTziu WARN 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ElToto 4 Postat joi la 10:10 La 03.02.2019 la 16:56, Xx-bomboNel-xX a spus: Fondatori - RaFy1995 Incă nu am avut timp de a cunoaste dar din căte vad unii din putini care se ocupă , keep work bro ! - LauReNNTziu Nu cunosc - kajol Nu cunosc - -=NemeSyS=- Mare bro o persoana de treaba , cu capu pe umeri si stie cum să urce incet incet sup , fiicuminte fra ! Administratori - - Super-Moderatori - Andrei ) Nu cunosc. - - Moderatori - XXXTENTACION Te cunosc de pe furien, am avut putin parte sa te cunosc , ești de treaba doar ca ești prea loat te tentacion , keep work si bafta cu gradu now GFX Designeri 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri