Sari la conținut
Royal-Games
cYberEleMenT

Cum schimbi formatul fișierelor Word in PDF

Postări Recomandate

convert-word-to-pdf-main_thumb800-780x405.jpg.4a477bd71753fd3a6ff4341200400a45.jpg

 

Mulți dintre voi folosiți cel mai popular editor de fișiere text din lume, și anume Microsoft Office. Utilizarea sa a devenit tot mai simplă de-a lungul anilor, fiind introduse din ce în ce mai mutle funcții care să ajute utilizatorul. Chiar și așa, securitatea unui astfel de fișier nu este prea mare. Aici intervine conversia în format PDF.

 

Înainte de a trimite un fișier Word unei alte persoane se recomandă să-l transformi în PDF. Desigur, acest lucru nu este obligatoriu și destinat tuturor, ci doar celor care nu-și doresc ca cel la care ajunge respectivul fișier să-l modifice.

Prima metodă prin care poți schimba formatul unui fișier Word în unul PDF este salvarea acestuia în formatul respectiv. Acest lucru le este posibil doar celor ce dețin ultima versiune de Microsoft Office, respectiv Word. Dacă ai această versiune, atunci tot ce trebuie să faci este să intrii în meniul File la secțiunea Save as. După ce dai click pe Save as îți va apărea o nouă fereastră. Aici, la Files of type este selectat Word Document, iar tu va trebui să-l modifici în PDF.

 

A doua metodă este mult mai accesibilă, deoarece nu contează ce versiune de Office folosești. Această metodă poate fi folosită și de cei care nu au Office-ul instalat, însă își doresc să facă conversia unui fișier Word în unul PDF. Pentru asta ai nevoie de un cont Google. Primul pas este să intrii în browser, iar în bara destinată adreselor web să scrii drive.google.com. Acum trebuie să tragi fișierul peste fereastra browser-ului, acesta urmând să fie încărcat. După ce încărcarea s-a terminat poți descărca fișierul în format PDF.

Ultima și cea mai simplă metodă este conversia online. Pentru asta trebuie să accesezi freepdfconvert.com, încarci fișierul Word, iar în câteva secunde se va face conversia la PDF. Acest site poate fi folosit și pentru alte conversii,

precum PDF – Word, PDF – Excel, PDF – Powerpoint, etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×